Saltar a continguts

Associació Voluntaris de Protecció Civil de Sant Cugat

Navegació

 
 

Menú principal

Notícies

27/04/2013
Festa StQLímpics Premi ciutat de Sant Cugat 2013
Veure galeria

Esportistes i organitzadors dels StQLímpics celebraran l’obtenció del Premi Ciutat de Sant Cugat amb una festa al PAV 2:
Totes les persones que, al novembre, van fer possible la primera edició d’aquests jocs esportius per a persones amb discapacitat intel·lectual celebraran divendres al matí la concessió del Premi Ciutat en un acte obert a tothom

L’èxit de la primera edició dels StQLímpics ha obert la possibilitat a repetir aquest esdeveniment esportiu al llarg del 2013

La celebració de l’obtenció del Premi Ciutat de Sant Cugat tindrà lloc divendres al pavelló de la rambla del Celler (PAV 2) a les 10:30 h. L’acte comptarà amb activitats esportives, música, un pica-pica i l’animació de la mascota dels StQLímpics, el Gat Gros.

Programa

10:30 h – 11:30 h – Partits de futbol entre els usuaris i usuàries de les entitats

11:30 h Entrada del trofeu escortat per membres de la Policia Local i de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil.

Parlaments institucionals amb la participació del regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, i el regidor d’Esports, Xavier Tizón.

12:00 h – Ball i pica-pica

Els StQLímpics han estat el primer gran esdeveniment esportiu de Sant Cugat pensat específicament per al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Liderat per ASDI, ATAM, el Taller Jeroni de Moragas i la residència Sant Medir, el projecte també ha comptat amb el suport de la Taula per a persones amb discapacitat i l’Ajuntament.

Una de les claus de l’èxit dels StQLímpics ha estat la implicació de les entitats i de totes les persones que hi han participat, ja siguin atletes, familiars, voluntaris i personal tècnic. A banda de contribuir a la inclusió social, els StQLímpics també han estat concebuts per promoure l’esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual, fomentar un estil de vida actiu i saludable, augmentar-ne l’autoestima i sensibilitzar la ciutadania.

El lliurament del Premi va tenir lloc el passat 11 de març a la gala celebrada al Teatre-Auditori.

Enllaç:  sala premsa 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats